Welkom bij 123 Kinderdagverblijf!

Waar we ontdekken, leren en spelen

Wie zijn wij?

Bij 123 KDV voel je je thuis

Het kleine, vaste en ervaren team van medewerkers ontvangt u en uw kind graag in de sfeervolle groepen waar koffie en thee voor u klaarstaat. De kleinschalige groepen, fijne slaapkamers en privé buitenruimte accentueren de kwaliteit en huiselijkheid van 123. Bij 123 Kinderdagverblijf voelt het net als thuiskomen.

Huiselijke sfeer

Zodra u bij 123 binnenstapt, ervaart u samen met uw kind direct een warm thuisgevoel. Beide groepen worden huiselijk en uitdagend ingericht.

Er zullen hoeken gecreëerd worden zoals een poppenhoek, bouwhoek en keukentje.

 

Ook zijn wij enorm trots op onze snoezelhoek waar het warm zal zijn en gevuld met zachte materialen.

Gezonde maaltijden

Wij vinden het heel belangrijk om verse en gezonde maaltijden aan te bieden. Zo zullen we bij 123 elke dag een ontbijt en lunch aanbieden met vers brood, verse en gezonde producten, zoals verse sappen. Kinderen tot 1 jaar krijgen een Olvarit maaltijd van ons. Wij verzoeken de ouders om zelf bijvoorbeeld Nutrilon babyvoeding mee te geven. 

 

Ook wordt er bij 123 elke dag een verse warme avondmaaltijd gekookt. Hier geldt wel een meerprijs voor. 's Avonds eten we van half 5 tot 6 uur. De begeleiders zullen gezellig mee eten. Zo zijn onze eetmomenten gezamenlijk en creëren we een echte gezinsactiviteit. 

Er zal elke dag rauwkost aangeboden worden om nieuwe en andere smaken te leren kennen voor de kinderen. Gezond eten is voor ons heel belangrijk!

Gezonde maaltijden

Spelend leren

Het is voor alle leeftijden heel belangrijk om spelend te kunnen leren. Zo zijn boekjes lezen en liedjes zingen belangrijk voor de taalontwikkeling. Kinderen gaan het al snel herkennen door herhaling.

 

Wij vinden het heel fijn om veel buiten te zijn, hoe leuk is het om laarzen aan te trekken en buiten in de plassen te springen. Bij elk weertype zullen we naar buiten gaan.

Kinderopvang is gebaseerd op wederzijds vertrouwen

Uw kind is uniek. U vertrouwt erop dat uw kind het beste krijgt wat de kinderopvang te bieden heeft. Bij 123KDV snappen we dat.

 

Uw vertrouwen en het beste voor uw kind vormt de basis in onze kinderopvang. Kinderopvang is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn uitermate professioneel, enthousiast en betrokken. In kleine en vaste teams creëren zij de sfeer en basis die kinderen en ouders als een tweede thuis gevoel ervaren. Al onze medewerkers vind je in ons smoelenboek!